KBH sorterer

/ Runde 00

Runde 00

Velkommen til. Vi er glade for, at du vil deltage i forløbet ’KBH sorterer’, hvor du får viden, tips og tricks til din affaldssortering i hjemmet. Forløbet består af 12 runder, der vil blive sendt til din e-mail. Hvis du deltager i alle runder, er du med i lodtrækningen om at vinde en ladcykel. Der er i alt 3 ladcykler på højkant. Du vil modtage runderne på tirsdage, torsdage og søndage kl. 12. Runderne tager 2-3 minutter at gennemføre.

Allerede bruger Tilmeld
Om / Vilkår

Om ’KBH sorterer’ (og privatlivspolitik)'


Københavns Kommune har i samarbejdet med Social Action ApS udarbejdet forløbet ’KBH sorterer’. Forløbet skal være med til at gøre den daglige affaldssortering nemmere, så vi kan tage det næste skridt mod en endnu mere bæredygtig by, hvor ressourcerne kan bruges igen og igen. Hvis du tilmelder dig forløbet og deltager i alle runder, så er du med i lodtrækningen om en ladcykel. Der udloddes i alt tre cykler.
×

Vilkår

×
Du har ret til at få slettet eller redigeret dine svar samt dine personlige oplysninger (navn og mail), hvis dette ønskes. Du har derudover ret til at bestemme, i hvilken grad dine besvarelser og dine personlige oplysninger behandles og har ligeledes krav på adgang til disse i et maskinlæsbart format. Skulle du finde noget utilfredsstillende ved vores behandling af dine data, er du i din ret til at kontakte os på mail kontakt@kbhsorterer.dk eller klage til relevant tilsynsmyndighed.